Selvom jeg føler mig udmattet føler jeg alligevel en træng til at skrive. I dag var nemlig en god dag. First period var fotografering, og ærligt, jeg elskede det. Vi havde først teori om cyanotype fotografier, og derefter lavede vi vores egne. Selvom min så virkelig grim ud til sidst, lærte jeg en virkelig flink pige at kende, og det gav mig en god start på dagen. Second period var Yearbook hvilket jeg virkelig ser frem til at komme i gang med. Den klasse er så meget mere end bare at lære, fordi der også er business inddraget i det, og det er so far mit ynglingsfag. Læreren er fantastisk, og jeg er sikker på at vi nok skal få lavet en fed bog i slutningen af året, selvom det lød lidt stressende med deadlines. Jeg er jo både kendt i Adobe lightroom og Adobe photoshop og oveni det har jeg et kamera, så mon ikke jeg kommer til at bidrage med noget af min erfaring og viden. Government i third period var kind of standard, altså jeg skal jo tage faget, men eleverne og læreren var venlige. Til lunch fik jeg lavet mit eget student ID og fik et off campus sticker, så det var optur og knap så frusterende ift i går. Last period var Floral Design, hvor vi fik en masse info om klassens forskellige events. Vi skal både designe blomster til et bryllup og en begravelse, så det skal nok blive interessant. Jeg går helt klart i seng med en positiv følelse, og det hele så lysere ud i dag. Jeg tror bare jeg skal give mig selv lov til at være forvirret, for jeg starter jo trods alt helt fra scratch.

Dagen højdepunkt var at vi i Yearbook klassen skulle lave en reklame fordi prisen for en 2019 Yearbook stiger den 1. September. Den i klassen der havde lavet den bedste reklame ville få den udgivet på deres Instagram profil, og gæt hvem der vandt!!! Det gjorde jeg. De var mega imponeret over at jeg kunne finde ud af photoshop, og var vilde med mit layout. Hvor fedt er det ikke lige??

Share: