Jeg skal glædeligt indrømme, at jeg ikke er den store tilhænger af nytårsfortsæt. Det er jeg ikke af 2 grunde. Den ene er, at jeg aldrig nogensinde rent faktisk har lykkedes mig med at sætte et nyt mål og derefter så opnået det (Af uforklarlige grunde, som nok starter med doven- og slutter på -skab). Den anden grund er, at jeg har en stærk mening om, at hvis man ønsker at ændre noget, skal det ikke kun kunne lade sig gøre, når vi starter på et nyt år. Alligevel gik jeg i starten af 2018 og følte mig lidt rastløs. Oveni den rastløshed, kom senere hen en følelse af, at være kørt død i alle hverdagens rutiner. Så da jeg fik muligheden for at tage 12 dage til Dubai, var den eneste tanke, jeg havde inde i hovedet; “selvfølgelig skal jeg da det”. Denne ide blev ret så hurtigt til virkelighed og vi fik booket billetterne. 45 dage efter årets start sad jeg derfor i et fly, på vej mod Dubai.

Dette er uden tvivl det bedste valg jeg nogensinde har taget (selvom jeg siger dette om alle mine rejser), men jeg havde sådan brug for at der skulle ske noget nyt. Det var virkelig hvad der var behov for. Derfor var det da ikke nok med en rejse til Dubai. Dagen inden turen gik jeg nemlig til frisøren og bad om pandehår og pagehår (denne beslutning fortrød jeg dog senere hen).

Dubai er simpelthen den smukkeste by, men indenunder den flotte facade, findes også et barskt miljø. Hele oplevelsen i Dubai er noget, som jeg aldrig glemmer, men drømmer at tage tilbage til, en dag ud i fremtiden.

Turen til Dubai var den bedste ferie, jeg nogenside har haft, og jeg savner det allerede helt sindssygt. Dog har jeg igennem hele denne fantastiske ferie, filmet lidt klip, som jeg har sat sammen til en sammenhængende video nedenfor. Giv den et kig <3

– Celina

Share: