Dette indlæg er en fortsættelse på et indlæg, som jeg skrev tilbage i februar. I det indlæg skrev jeg om den fashion design konkurrence, som jeg deltog i i Corpus Christi. Find indlægget her:

merencia.dk/fashion-design-konkurrence/

Konkurrence-tid igen

Jeg har skrevet lidt om hvad FCCLA er, at jeg deltog i en fashion design regions konkurrence i Corpus Christi, vandt 2. pladsen og kvalificerede mig videre til stat niveau. Fra den 3. til den 6. april var jeg denne gang i Dallas for at konkurrere med mine designs. I sidste indlæg ville jeg ikke indsætte billeder, fordi reglerne ikke siger noget om, at man kan ændre eller kopiere andre deltageres designs fra region til stat konkurrencen.

Sådan her ser man ud efter 15 minutters fremlæggelse foran dommerne

Mine designs

Jeg tænker at jeg godt lige vil forklare lidt om hvad min tanke bag min kollektion er. Som nævnt i det tidligere indlæg, skal man skabe et brand og designe brandets første kollektion med 4 outfits. Mit brand hedder jo selvfølgelig Merencia, fordi betydningen bag det navn, bare er ALT det jeg gerne vil stå for. Som person, virksomhed og hjemmeside.

Min opstilling til konkurrencen. Ja, min mannequin ser lidt uhyggelig ud, men alt hendes tøj har jeg syet!

Min kollektion hedder “The Cold Summer”, inspireret efter de danske kolde somre (betydeligt koldere end somre i Texas) men også min farverige stil med sommer og blomster print. Med min kollektion var mit mål at gøre verdenen til et bedre sted. Det ville jeg gøre ved at arbejde med farve psykologi, og tænke over hvordan farven på mine design påvirker menneskers humør og følelser. Du kan se mine design og læse om betydningerne på farverne ved at scroll lidt længere ned på siden ↓

Jeg kan ikke sige det nok: Grib muligheden!

Jeg fik en 4. plads og var rigtig tilfreds med dommernes kommentarer. Dog vil jeg VIRKELIG ønske at jeg havde kvalificeret mig til den nationale konkurrence. Hele denne proces og konkurrence har lært mig så syyygt meget om fashion design industrien, og gjort mig mere nysgerrig. Måske er det fashion designer jeg vil uddanne mig til når jeg tager hjem til Danmark igen? Det jeg prøver at sige og mit budskab er, at tag hver en chance du får! Det er ikke kun vigtigt når du er udvekslingsstudent, men selv når du er på hjemmebane, kan det være så godt med en udfording.

Jeg er så glad for at jeg bare kastede mig ud i den her konkurrence, uden at vide hvor det tog mig hen. Ja, det var pisse hårdt arbejde og stressende, men WHAT DOESN’T KILL YOU MAKE YOU STRONGER! Jeg har lært meget om min en arbejdsindstats, fået så gode veninder, som jeg nok aldrig ville komme til at snakke med hvis ikke det var for FCCLA.

Livet er fandme hvad man gør det til. Det er nok det vigtigste, jeg har lært via denne konkurrence. Hvis man bare sætter sig i et hjørne og har et negativt mindset, så kommer man ikke langt i livet. Hvis man siger til sig selv at det nok skal gå, og får det bedste ud af det, så er det ofte det der også kommer til at ske. Hvis man tænker sådan her, når man er udvekslingsstudent, så får man altså et meget bedre år, og kommer til at opleve en helt masse som man nok ikke ville have oplevet ellers.

Jeg håber at dette indlæg har været interessant at læse, og så håber jeg ellers bare at du har en god dag, og tager mit budskab til overvejelse.

– Celina

Share: