Så kan endnu et punkt krydses af listen af forberedelser inden turen går til USA. Når man rejser med STS-organisationen, skal man nemlig udfylde en ansøgning, med praktik talt ALT hvad der er at vide om dig. Det kræver en del arbejde, men det er slet ikke så uoverskueligt som det lyder. En masse er nemlig bare oplysninger, som man jo godt ved i forvejen. Plus at man også skal have andre såsom ens læge og skolelærer til at udfylde nogle af papirerne. Der er i alt 16 afsnit der skal udfyldes, og til hver afsnit er ca. 3 A4-ark. Godt og vel 50 sider bliver det til i alt. Det kræver dog at man holder tungen lige i munden, for hvis det gøres forkert bliver det til dobbeltarbejde i sidste ende! Da jeg mente jeg var færdig med ansøgningen sendte jeg den, og fik kort tid efter en tilbagemelding fra en STS-medarbejder, som havde læst den igennem, og havde et par rettelser. Da jeg havde rettet det, sendte jeg ansøgning afsted igen så hun kunne se den igennem en gang til. I alt blev det til 2 omgange med rettelser, hvilket ikke var so big a deal. Det vil altså sige at min ansøgning nu er blevet sendt afsted til USA. AAAARGHH! SÅ nu krydser jeg bare fingre for at de for det første vil have mig, og for det andet at de godkender min ønskede værtsfamilie, som jeg jo kender i forvejen.

Jeg er nu også blevet kaldt til workshop næste år i Odense, hvilket jeg glæder mig sygt meget til. Det bliver spændende at møde andre unge som ligesom mig også skal afsted på sprogrejse. Jeg mener, at vi vidst nok skal til en del obligatoriske workshops, men indtil videre er der kun 2, hvoraf den ene kun er for elever og den anden kun er for forældre.

En lille juleopdatering fra mig, og glædelig jul!

– Celina

Share: