Det værste ved et udvekslingsår er, at tiden går så hurtigt og der er så meget man gerne vil nå. Man bliver nødt til, at prioritere hvad man vil opleve, inden man bliver nødt til at tage hjem igen. Jeg fik tilbuddet om at tage til Hawaii, men takkede pænt nej tak, fordi det kostede en god portion penge. Jeg snakkede senere med min mor om, at Hawaii er et sted som står på min bucketlist. Hun stillede mig spørgsmålet “Hvad hvis du aldrig får muligheden for at tage til Hawaii igen?”

Så yolo. Man lever kun en gang, så hvorfor ikke gribe hver en mulighed man får? Jeg betalte, bookede min flybillet, og pakkede til en uges ferie på Hawaii. Jeg ville ønske at livet altid var lige så enkelt..

Grib muligheden, Celina!

Men Gud hvor fortryder jeg ikke at jeg gjorde det. Jeg sagde det selvsamme om min tur til Dubai som du kan læse om lige lige her. De muligheder man griber, som udfordrer, skaber begejstring, flytter personlige grænser og udvider sikkerhedszonen, er dem, som gør en stærkere. Og jeg garanterer at de grebne muligheder også vil skabe uforglemmelige oplevelser, man kan gemme til en regnvejrsdag. Som Michael Scott sagde (eller mere præcist: som Wayne Gretzky sagde):

Selvom Michael Scott ikke var den første der sagde dette citat først, har han alligevel fat i noget vigtigt
Køb på Amazon her

Praktisk talt meget praktisk

Belo USA er et rejseselvskab som arbejder sammen med STSF i USA. Belo USA organiserer ture i USA for udvekslingsstudenter og deres værtssøskende, men man booker selv sin flybillet, da den ikke er med i prisen. Dog bliver man automatisk booket ind på et hotel, hvor man skal dele værelse med 1-4 andre udvekslingsstudenter som er med samme program. Nogle af de udvekslingsstudenter jeg var afsted med var fra Danmark, men jeg delte værelse med en fra Finland, en fra Tyskland og en fra Italien.

På hotellet bor der også guider, som ligesom “styrer showet”. Der er meget fritid og frihed, men under ansvar selvfølgelig. Der er regler, sengetider men de er rimelige. Belo sørger også får at man bliver hentet i lufthavnen og bragt til hotellet. I løbet af ugen bliver man kørt rundt i en fælles tourbus, kun for Belo rejsende med samme program. Jeg vil helt klart varmt anbefale Belo USA, og især deres tur til Hawaii. Book din tur her.

Én på opleveren

Vi har vel fastlagt at jeg elsker at rejse. Jeg elsker at se anderledes steder på denne fantastiske jord, høre anderledes sprog, smage anderledes delikatesser og i det hele taget få nye indtryk. Hawaii er et paradis for sig selv, 8 timers fly afstand fra fastland, med en vidunderlig atmosfære.

Hvis man er så heldig at komme til Hawaii er der lige lavet top 3 med ting jeg vil anbefale dig at se, smage og opleve:

  1. Shaved ice – Det er ikke lige så vådt som slush ice men det er lidt det samme koncept. Hvis man tager til Waikiki Beach er Island Vintage Shave i The Royal Hawaiian Center det bedste sted i byen for shaved ice!
  2. Polynesian Cultural Center – Dette er en park, hvor man kan opleve den polynesiske kultur som Hawaii er en del af. Parken er delt ind i øer så man kan lære forskellige traditioner fra hver af de store polynesiske øer.
  3. Lu’au – Det er en kæmpe slags picnic udendørs, hvor man spiser, er sammen og ser et show med dans, sang og andre former for optræden. Det er lidt underligt, men et ret interessant indblik i kulturen.

Som jeg sidder og skriver dette indlæg ønsker jeg mig tilbage den denne fantastiske ø. Jeg håber så inderligt at jeg en dag får muligheden for at tage tilbage og se nogle andre af de andre øer som Hawaii består af. Hver ø skulle have sin helt egen personlighed og alle er vidt forskellige. Oahu er tourist øen, men det gjorde den ikke mindre fantastisk. Jeg håber du har nydt dette lille flashback indlæg. Rigtig god søndag!

– Celina

Share: