Den store offentliggørelse!

Det virker måske en smule plat, men for mig er det her en virkelig stor ting! Bloggen blev ret hurtigt et sted, hvor jeg kunne udfylde mig kreativt, og lige siden jeg startede, har jeg haft lyst til at lære mere og mere og mere. På den måde opstod min ønske for at skabe noget der var 100% mit.

Jeg har været så glad for at starte min blog på Nouw, og så skide lykkelig fordi, jeg valgte at starte der. Dog har jeg haft et brændende ønske om at videreudvikle bloggen, så jeg selv fik flere muligheder for design og opsætning af min side. Og det må man da sige jeg har fået nu! Det føles så fantastisk at få så meget kontrol over websitet, selvom jeg startede det hele fra bunden, uden erfaring med programmering. Dog har jeg selvfølgelig fået hjælp til det udefra, med folk der har forstand på den slags.

Navnet udtales meget lig som det staves, (Mer-ren-ci-a) men hovedsagen er for mig altså ikke om det staves eller siges rigtigt. Men at det giver mening i forhold til mit indhold og min vision med hjemmesiden.

Anyway, så vil jeg ønske dig rigtig mange gange velkommen til min nye website, feel free to look around!

Share: