Jeg forstår stadig ikke heeelt reglerne i amerikansk fodbold men homecoming var noget af det sjoveste længe! Hvis du er ligesom jeg, som ikke forstod hvad det hele gik ud på, kan du læse meget mere her!

Homecoming uge

Homecoming ugen er nu ovre, men sidste uge var for vild, så det vil jeg selvfølgelig gerne fortælle lidt om! Vi havde, af en eller anden mærkelig grund, fri om mandagen, så faktisk gik det også vildt hurtigt. I USA er der ikke så mange lange ferier, men tier forlænget weekender, hvilket passer mig helt fint. Det gør en stor forskel når man kun har 4 skoledage i løbet af ugen! Homecoming er oprindeligt en begivenhed hvor man fejrer at tidligere elever kommer tilbage fra college til et bal eller en kamp på deres tidligere high school. Jeg oplevede dog ikke så mange college elever, men det er en fin tradition. 

Mums

Kun i Texas er de såkaldte mums en tradition forbundet med homecoming. Mums bæres hele dagen i skolen og gives af enten en date eller en man har kær. De fåes i mange forskellige designs, med forskellige bånd, farver og detaljer, de fleste har klokker, men fælles for dem alle er at de er i skolen farver og at seniors har hvide mums. Jeg blev ikke inviteret ud, fordi jeg ikke snakker med så mange drenge endnu, men min host-mom gav mig min og den var SÅ flot!

Spirit-dage?

Fordi sport er i skolen, så gør de i USA meget ud af at vise engagement, stolthed og støtte op om skolen. For at få en god stemning og eleverne til at samles om sjove aktiviteter arrangere de “spirit-dage” med forskellige temaer. Hver fredag når vi har fodboldkampe, er der et nyt tema. Homecoming ugen er anderledes, fordi der er temaer hver eneste dag. Tirsdag var “Unappreciated Sports” hvor jeg var klædt ud som en fisker, – hvem vidste fiskeri var en sport?! Jeg fandt et par vaders der passede perfekt i en genbrugsbutik og købte en hat og lille fiskestang i H-E-B

Onsdag var “MEME /Vine day” hvor jeg købte et mannequin hoved lavet af flamingo i Walmart. Jeg satte hovedet oven på mit eget og ind i hætten af en hoodie og det så virkelig sjovt ud. Dog blev jeg dresscoded så man skal lige tænke over hvad man tager på og klæder sig ud som! Det er ikke alt skolen tillader! Hvis du ikke har set min meme så klik her.

Torsdag (sidste udklædnings-dag) var med “Generation” tema. Freshmen var babyer, Sophomores var børn, Juniors var forældre og Seniors var ældre, og det var virkelig sjovt! Jeg grinte så meget den dag fordi folk bare gik “all in” med rollatorer og parykker. At tage aktivt del i den nye kultur er virkelig vigtigt for mig! Ved at vise at du vil være en del af stemning og skolen får du også mange elever og lærers respekt. Man vil helst være med til at vise engagement, så jeg gjorde mig virkelig umage med hvert kostume.

Fredag havde vi selvfølgelig mums og derudover kunne vi købe homecoming t-shirts på skolen. Selvom jeg ikke helt forstod det, havde mange smækbukser på, så det havde jeg selvfølgelig også på. Det er et kæmpe hit at tage glitter på udfra “halen” af øjenbrynet og ned på kindbenene, derudover laver man også håndaftryk af maling på benene og så er man klar til homecoming!!!

Jeg håber alle har det god hjemme i Danmark og at du nød at læse dette indlæg!

/ Celina

Share: