Hej derude bag skærmen,

Jeg hedder Celina (Østergaard) Christensen, og jeg er 16 år gammel.

I søndags tog jeg en stor beslutning. Jeg bestilte nemlig en rejse på 10 måneder til USA til næste efterår. Det er det sygeste, jeg nogensinde har gjort, og jeg har stadig ikke helt forstået det endnu. For mig er et en bekræftelse i, at jeg – mere eller mindre – er ved at blive voksen. Et stort skridt ind i de voksnes rækker. Det er et vildt valg, som jeg tror på kommer til at blive en kæmpe succes. Jeg tror jeg får de vildeste minder og erfaringer med hjem fra den tur. At tage til USA har altid været en drøm, som jeg aldrig i min vildeste fantasi troede ville ske. Men ja, nu er det sket.

Og det er ikke helt random, at jeg skriver det her. Der er nemlig 2 specielle grunde til, at jeg skriver om min rejse på en blog:

1) Bloggen vil jeg have til at fungere som en slags digital scrapbog, som jeg kan kigge tilbage på. Hensigten er nemlig at jeg vil skrive om min rejse til USA, både op til, men også alle de 10 måneder jeg er afsted.

2) Så vil jeg også vildt gerne dele ud af mine erfaringer omkring et år i udlandet, som man kan søge inspiration i, da jeg selv står totalt på bar bund.

Jeg har tilmeldt mig via rejsebureauet STS, som jeg også rejste 3 uger til Malta med i 2016, og første skridt er så et interview, som fungerer som en slags optagelsesprøve. Faktisk var det forholdsvis nemt at tilmelde sig. Man skulle bare udfylde nogle oplysninger, såsom Navn, Adresse, Mail, osv. Netop i dag fik jeg en opringning fra en STS-medarbejder, som aftalte dagen interviewet skulle være. Det smarte ved interviewet, er at det foregår i trygge omgivelser hjemme hos en selv. Altså kommer der en fra STS ud til dig og besøger dig, hvilket jeg altså er ret stor fan af. Det sker den 16. november, og jeg kan næsten ikke vente. Samtidig har jeg sommerfugle i maven, for intet er jo fastlagt endnu, selvom jeg regner stærkt med at blive godkendt.

Jeg har i lang tid gået med tanken om at starte en blog, og endelig besluttet at gøre det. Siden dette er mit første indlæg nogensinde håber jeg så sindssygt at det bliver taget godt imod, og I kunne lide at læse med.

– Celina

Share: