Jeg glæder mig selvfølgelig til at få en masse sol når jeg kommer til Texas. Da jeg var i Dubai, opdagede jeg dog, at min hud bliver rimelig nemt irriteret af solen og varmen. Derfor har jeg nedenfor skrevet kort om hvad jeg gør for at holde min hud god. Jeg går nemlig rigtig meget op i pleje af min hund, især i ansigtet. Der er ikke noget værre end at lægge en flot makeup på en dårlig plejet hud.

1. Det første jeg gør efter en lang dag, er altid at fjerne min makeup med Bioderma’s Sensibio H2O Micelle Solution til sensitiv hud.

2. Så skal hudporerne renses. Til det bruger jeg min Decleor Aroma Cleanse Hydra-Radiance mousse. Når jeg skal rense, gør jeg først mit ansigt vådt. Så tager jeg en lille mængde mousse, på størrelse med en ærte, på fingeren og fordeler det ud i ansigtet. Når jeg skal fjerne moussen bruger jeg en hårdt opvredet vaskeklud, som jeg gnubber ud i ansigtet. Efter moussen går jeg altid ind med min Prolagene for at opfriske min hud.

3. Derefter skal huden fugtes. I dagtimerne bruger jeg Decleors populære Hydra Floral, hvilket er en creme der giver huden hydrering op ti 24 timer, og virkelig gør dens arbejde godt! Jeg er selv kæmpe fan, og har brugt den et par år nu. Om natten er jeg dog tilhænger af en balm, hvilket er super effektivt, da huden så har hele natten til at suge al oilen ud af Aromessence Night Balm med en lækker duft af mandarin (Dog kan jeg se at den pt ikke er på lager, men deres Ylang Ylang er tilsvarende lige så god).

4. Hvis jeg har en god portion overskud, skipper jeg punkt 3. og kaster mig i stedet ud i en lækker peeling. Der findes et hav af forskellig scrubs, men jeg bruger md formulation face and body scrub (Ligenu med 20% ved brug af koden: take20).

5. Efter man har fået åbnet porerne og skrubbet det øverste beskidte lag hud af, kan det også være rigtig godt med en ansigtsmaske. Jeg bruger enten Aroma Cleanse – som er en dybderensende lermaske – eller Harmonie Calm – som er en mere fugtgivende maske. Jeg lægger altid godt med maske på, og lader den sidde i 10-15 min. hvis ikke mere. Efter en maske er det jo selvfølgelig vigtig altid at opbevare fugten i huden ved hjælp af en creme.

Som i nok har lagt mærke til, er jeg stor fan af Decleor, da jeg har oplevet allergiske reaktioner med andre hudprodukt-mærker. Decleor er dyrt, men det er helt klart kvaliteten jeg går op i, når det gælder om, hvad jeg smører på min hud.

Jeg håber i kunne lide dette lille indlæg om hudrutine. Skriv endelig i kommentaren, hvis du har ris, ros eller anden feedback.

Knus

– Celina

Share: