Efter min 9. Klasse var min oprindelige plan at tage til USA. Men pga regelmæssige besøg hos tandlægen var det ikke muligt. Jeg var ikke tilhænger af at starte på et gymnasium med mine venner, blot for at kunne tage til USA i et år, for derefter at vende tilbage til 2.g og til mine venner som så ville gå i 3.g.

Derfor har jeg været så skide heldig at komme ind på en privatskole. I den forbindelse er vi lige nu på studietur, som jeg tænkte var relevant til bloggen.

Torsdag aften kørte vi til Bruxelles, og var fremme ved hotellet 16 timer efter.

Og billederne ovenfor beskriver meget godt stemningen på hotellet. Det var ikke noget at råbe hurra for, men vi havde da en seng og sove i, og havde det hyggeligt.

Bruxelles føles som en lidt fattig by, der er meget skrald på gaderne, og ikke alle lever under bedste vilkår. Meget anderledes end i Danmark.

Dag 1, fredag

Vi kom til Bruxelles kl. 12 fredag middag. Derefter var der lige lidt tid til at pakke ud på værelserne og så skulle vi ud og have frokost og sightseeing i Belgiens hovedstad.

Dag 2, lørdag

Virkelig nedern dag at tage på endnu en sightseeing tur, da det regnede.. Dagen bød på Parlamentarium, Mini Europe og Atomium

I dag er dag 3 på vores rejse og vi tog fra Bruxelles kl. 9.30 i morges, for at tage færgen fra Calais i Frankrig og til Dover i England. Omkring kl. 17.30 ankom vi til vores værtsfamilie hvor vi skal bo de næste 12 dage, som nok skal byde op til lidt flere indlæg her på bloggen. Vi ses,

– Celina

Share: