Dag 5 og 6

Fredag den 6. Okt

Vi kører med en dobbeltdækkerbus rundt til hver lokation vi skal hen til. Derfor blev vi, efter skole, sat af ved The Imperial War museum, hvor langt størstedelen af gruppen skulle ind. En gruppe piger og jeg, synes dog det var lidt for kedeligt, og havde ikke den vildeste interesse for krig ovs. Derfor tog vi undergrunden fra Lambeth North til Oxford Circus. Det kan godt være det ikke lyder stort, men i situationen var det det vildeste og være på egen hånd i Londons undergrund. Vi hyggede os så meget inde på Oxford, – hvor de allerede er begyndt på forberedelserne til jul – og så fik jeg jo lige en god mulighed for at lufte min nye taske jeg købte i Westfield i går. Dagen var stille og rolig, da vi alle var trætte efter fodboldkampen på Wembley.

Lørdag den 7. Okt

Har nok været den kedeligste dag på denne tur.. Vi kørte i 3 1/2 time ud til Blenheim Palace, for at få en guidet tur på 2 timer og så køre 3 1/2 time hjem igen. Aftenen var dog rigtig hyggelig. Mig og min roomie tog i badekar og havde købt en lækker lyserød bathbomb, hvilket var en lækker afslutning på dagen.

– Celina

Share: