Dag 7 og 8

Søndag den 8. Okt

Vi havde mulighed for følgende: 1) National Gallery, 2) Madame Tussaud’s eller 3) Camden Lock. Jeg valgte Madame Tussaud’s hvilket var virkelig hyggeligt. Jag havde mit kamera med til at tage billeder med, men da jeg har glemt min elskede computer hjemme i Dk, har jeg ikke fået overført billederne derfra endnu. Efter Madame Tussaud’s var der lækker fritid i det centrale London.

Mandag den 9. Okt

Denne dag brugte vi også langt størstedelen af tiden i bussen. Vi skulle nemlig ud til Oxford (Hvilket skabte en del forvirring da jeg troede vi skulle shoppe, meeen det viser sig der er en by i England der hedder Oxford som altså ikke er Oxford Street) og se på universiteter. Vi fik en rundvisning på det universitet hvor nogle scener af Harry Potter er filmet, og hvor dele af filmen også har sin inspiration ud fra. Oven i købet var vi også inde i en bogbutik som efter sigende skulle være i Guinness rekordbog for at have rigtig mange og lange bogreoler. Oxford (byen) var simpelthen fantastisk. Her hersker en hvis ro og yndefuld stemning, i forhold til Londons travle mylder, som jeg forelskede mig i med det samme. Det er helt klart et sted jeg vil vende tilbage til hvis jeg en anden gang skal til England!

– Celina

Share: