Dag 1 og 2

En fantastisk måde at få set rigtig meget af denne lækre by er fra toppen af en rød dobbeltdækkerbus. Det er så meget indbegrebet af London, så selvfølgelig er det en oplagt mulighed for at se sig lidt omkring, unden at skulle gå flere kilometer, for London er en kæmpe by.

Desværre var der virkelig koldt den dag vi var ude og køre, og til sidst på den 2 1/2 times lange køretur, begyndte det oven i købet at regne, hvilket var super ærgerligt.. Men vi fik i hvert fald set os lidt omkring i London.

Mandag den 2. Okt

Første skoledag blev brugt på en masse tests så vi kunne blive niveau-inddelt i forskellige hold. Vi fik fri 12.15 og derefter tog vi på en sightseeing tur, som man kan se på billederne ovenfor.

Tirsdag den 3. Okt

I skolen i dag er vi så blevet niveau-inddelt, og jeg har fået den flinkeste ældre mand som lærer! Britterne er så høflige og jeg elsker det. Jeg synes det er så fantastisk en kultur, som vi danskere burde lære af! Efter skole tog vi ind til Houses of Parliaments til en guided tur igennem de store sale – hvor sikkerheden er så høj at man ikke må tage billeder inde.

Selvom der er overskyet og det drypper lidt ned en gang i mellem, så er byen altså bare en oplevelsesrig by, som jeg virkelig varmt anbefaler at besøge.

Kisses from London!

– Celina

Men hvad sker der for at Big ben er under ombygning? Stilladset ødelægger ret meget billederne!

Share: