Alle der kender mig, ved, at rød er min absolutte go-to farve. Det er en af grundene til, at jeg faktisk elsker “The Month Of Love”. En af grundene til at jeg hader denne måned er, at jeg er single. Men her snakker jeg nok også for mange. Det kan være super deprimerende at se på søde kærestepar, annoncer for hvordan man kan forkæle sin kæreste og butikker fyldt med hjerter, bamser og chokolade. Men altså. Så må man jo gøre sit til at få det vendt til noget godt. Det er én af de ting jeg har lært her i USA.

Gi’ mig spagettistropper, røde læber, røde kinder, lækkert undertøj og masser af selvtillid!

1.HER 2.HER 3.HER

4.HER 5.HER 6.HER

7.HER 8.HER 9.HER

Udover at jeg er dyb fan af at man kan se smukke detaljer af bh’en, som man jo vil kunne hvis denne bh styles med toppen eller kjolen, så er undertøj noget jeg forkæler mig selv med og som giver mig et boost til særlige begivenheder. Selvom det måske fremstår lidt forførende fuldt eksponeret på kollagen, så er det ikke main intentionen med et flot outfit til V-day.

Det er dybt, men hvad er selvkærlighed egentlig?

Jeg elsker så mange ting. Min familie, mine venner, farven RØD sjovt nok, chokolade – uheldigvis, netflix, en god gåtur, hunde, en god kop te og så videre, og så videre. Men hvad jeg gerne vil blive bedre til at elske, er mig selv og min krop. Jeg vil gerne huske på hvor fantastisk min krop er, og hvor meget jeg virkelig burde sætte pris på den. Jeg vil så gerne blive bedre til at passe på min krop, og gøre sunde ting – for en sundere krop, men også et sundere sind.

*Kliché advarsel*: Sundhed for krop og sjæl

Det handler ikke kun om at træne, men også at fylde min krop med gode og lækre ting, OG om at fylde mit sind og mine tanker med gode ting. Siden jeg tog afsted til USA, er der sket meget med mig sådan rent mentalt. Jeg er begyndt at tænke, filosofere og over-analysere ALT. Min hjerne kører på højtryk, og jeg drømmer mere end jeg nogensinde har gjort. Når jeg ikke er i balance og kører mig selv for hårdt, så udtrykker min krop det ved at opføre sig mærkeligt. Det kan enten være i form af mavekramper selvom jeg ikke har min mens, en ordentlig omgang forkølelse, eller som nu, hosten der holder mig oppe hele natten. Det synes jeg jo ikke er fair, men på den anden side, så er det jo heller ikke fair at køre med 110 i timen dag ud og dag ind.

“I have a dream”

Derfor bliver dette års Valentine’s Day en mulighed for mig til at praktisere “Self Love”. For mig handler det om at se sandheden i øjnene og værdsætte nøgenhed . Ikke kun i bogstavligste forstand. For mig handlede det (at tage et år som udvekslingsstudent), om at lære mig selv at kende uden at have noget at læne mig opad. At stå på egne ben.

Jeg elsker mig, præcis som jeg er!

“Sometimes you find yourself in the middle of nowhere… But sometimes in the middle of nowhere you find yourself” står der på et billede som min værtsmor gav mig i julegave, og som jeg minder mig selv om hver eneste dag. Man kan mærke på mennesker når de hviler i sig selv, når de har lært at stå på egne ben og når de helt oprindeligt elsker og værdsætter sig selv og hvem de er. Det er min favorit form for mennesker. Og ja, det er en lang process, men det er det jeg arbejder mig hen imod! Det kan måske godt kædes tilbage til den allerførste mandags-monolog som du kan finde her:

https://merencia.dk/mandags-monolog-om-eksamener/

Gå ud og elsker jer selv, jeres udseende, jeres personlighed, men elsk også andre! Håber det sætter lidt vigtige tanker i gang og inspirerer jer til at gøre det samme! ❤️

– Celina

Share: