Om Merencia

Merencia er en sammentrækning af ordene Querencia og Meraki.

Querencia er betegnelsen for et sted hvor man føler sig tryg og hvorfra ens karakters styrke udarbejdes.

Meraki er betegnelsen for at foretage sig noget med sjæl, kreativitet eller kærlighed, altså at lægge noget af dig selv ind i dit arbejde.

Dette er et univers hvor der er plads til alt mellem himmel og jord. Det er et sted hvor man kan udfolde sig kreativt og dele sine tanker – deraf navnet Merencia. Målet er at skabe inspiration og perspektiv, og give plads til folks forskelligheder, meninger og følelser. Det skal være et rart sted, hvor godt selvværd og trygge rammer går hånd i hånd.

Bag om Merencia sidder jeg (Celina Østergaard Christensen) på 18 år. Via min blog inspirerer jeg andre til selv at tage ud og rejse. Mit ypperste mål er at gøre unge mennesker opmærksom på muligheden for at få et helt nyt perspektiv på tilværelsen, at forstå sig selv og andre kulturer, er en kæmpe chance. Jeg tror på, at ved at rejse får man værdier, som kan forebygge problemer i samfundet – udelukkende baseret på, at man får en større helhedsforståelse.

Jeg er en pige med massere af visioner, tårnhøje ambitioner og meget gåpåmod. Jeg er ikke bange for at sige min mening, men tror på, at vi skal behandle andre med respekt. Jeg er i stor stil en dagdrømmer og er spræng fuldt med ideer. Jeg tør at være mig selv, og kan til tider godt være ligeglad med hvad andre tænker, så længe jeg selv ved hvad jeg mener. Dog har jeg hjertet det rette sted, og er virkelig jordnær.

Rigtig god læselyst!