1. Frakke her // 2. T-shirt her // 3. Nederdel her // 4. Strikjakke her // 5. Jakke her // 6. Habitbukser her // 7. Skjorte her // 8. Cardigan her // 9. Jeans her

Tendenser i september

Efterårets grå, kolde og lidt triste vejr har lagt sig over Danmark. Derfor er det nu blevet tid til at hoppe i bløde strikketrøjer, varme frakker og følge med efterårets mørkere farver. Alligevel kan jeg ikke få øjenene fra orange? Og især når den sammensættes med mørkegrøn, som altid er min GO TO eftersårsfarve.

En anden farve, som jeg har luret mig lidt lun på, er den flotte koral blå som ses i cardiganen (8.). Dog synes jeg, at det stadig er lidt svært at sammensætte det perfekte sæt med denne farve. Jeg synes nemlig at farven skal have en kontrastfarve at lægge sig op ad, men hvilken farve er det? Mon ikke vi får set mere til det i takt med at vinteren kommer nærmere.

Silkenederdele, habitbukser, og statement t-shirts er for mig stadig musthaves i garderoben. Denne vinter fornemmer jeg også at filt/uld frakker igen i år er mode – men denne omgang i oversized modeller.

En nyerere trend er helt klart oversized habitjakker (5.). Kan man kalde det boyfriend-habitjakken? Alt fra nålestribet til ensfarvet, og fra læder til uld, men ALTID i løst fit. Som fint skal kunne styles med et feminint uafhængigt bælte. Udover det ser jeg også flere og flere, der pakker sig ind i store strikket cardigans med v-hals, store knapper og eventuelt med de såkaldte “biskop ærmer”. Og jeg skal lige tilføje, at jeg er VILD med især denne trend.

Nyd nu efteråret mens det er her, og forsøg at få det bedste ud af det. Det forsøger jeg i høj grad at sige til mig selv. Især når det om morgenen bliver mørkere og mørkere udenfor for hver dag der går. Dette var et lille hyggeindlæg og var alt hvad mine 9 hurtige efterårsfund hade at byde på. Hav en god dag derude bag skærmene!

Share: