Forårets fester er så småt begyndt, så jeg synes det er oplagt at lave en lille collage, over hvad jeg ville tage på til en vigtig begivenhed. Selv skal jeg til guldbryllup, og har ikke selv heeeelt styr på, hvad jeg selv skal have på. Dog tænker jeg helt klart at følge den nuværende trend med slå-om-kjolen. Men alligevel må man godt skille sig lidt ud, og så synes jeg at konfirmationer, bryllupper ovs., er en oplagt mulighed til at få prøvet nogle ting af, uden at blive dømt for at have et underlig outfit på, hehhe. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg måske er liiiidt for god til at over-dresse sådan til hverdag, så jeg går for det meste all-in når chancen byder sig. Jeg håber i finder det inspirerende! God fest 🙂

– Celina

Trøje: her // Bukser: her // Bæltetaske: her // Sneakers: her 

Kjole: her // Øreringe: her // Armbånd: her //Støvler: her  

Kjole: her // Taske: her // Strømper: her // Pumps: her // Øreringe: her

Share: